Handelsvilkår og persondatapolitik

Handelsvilkår

 

Gældende for:

Herolds Varehus v/Connie Hansen

CVR 29992541

Øresundsvej 21, 2300 København S

sales@heroldsvarehus.dk

 

Hurtig og sikker forsendelse har høj prioritet!

Tilfredshed har høj prioritet hos Herolds Varehus – så hurtig og vellykket forsendelse vil afsendes senest 3 hverdage efter ordreafgivelse. Kun med forbehold ved udsolgte varer, hvor vi vil kontakte køber for, at sikre enighed om levering.

Leveringsgebyr fremgår ved kassen i webshoppen. Vi sender pakke uden omdeling med mindre andet er aftalt. Vi trækker først beløbet fra din konto når varen er afsendt. Alle priser vist på siden er i danske kroner DKK og inkl. moms

Vi fremsender altid i sikker emballage/konvolut med Herolds Varehus´s logo og adresse.

Betaling og Sikkerhed
I denne shop kan der betales med:
– Dankort og eDankort
– Internationale kreditkort – Visa, Visa Electron, Matercard, JBC
– Forudbetaling via Den Danske Bank

Bank account no.: 4398 4663177176
SWIFT: DABADKKK
IBAN no.: DK0230004663177176

Alle korttransaktioner sker via en sikker server. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at kun betalingsformidleren (f.eks. PBS) kan se de informationer du indtaster.

Garanti
Hvis varen er defekt, transportskadet eller vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt kontakte os og melde fejlen. Så vidt varen er gået i stykker under transporten, skal du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til den instans, som har stået for leverancen (f.eks. Post Danmark).
Alle varer købt i butikken er indbefattet en garanti på 1 år gældende fra købsdato med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen.

Fuld fortrydelsesret
Fortryder du, mod forventning, et køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelse returnere varen til butikken. Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering.
Ved returnering af en vare skal denne være ubrugt og i original emballage. Vi beder dig om at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Der er 24 måneders reklamationsret. Du skal reklamere indenfor 30 dage efter du har fundet fejlen eller manglen på varen.

Persondatapolitik


Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

Hvis du som kunde ikke ønsker at, vi skal opbevare data om dig – sletter vi naturligvis din oprettelse i kundekartoteket, når handlen er gennemført. Når blot du under bemærkninger i din bestilling har anført dette – Så gør vi dette for dig med det samme.

Du kan altid nedlægge din konto hos Herolds Varehus – Bare send os en email.